Brunchies na Jarním Foodie Marketu!

6:27:00

Pokud ještě nevíte, co si naplánovat na víkend, mám pro Vás takhle při středě super tip. Zima nezima, ať si klidně padají kroupy, my pro Vás v sobotu pořádáme brunch! Budeme hezky v teple v budově Chefparade v Holešovické tržnici (budova 36) a to tuhle sobotu 19.3.2016 od 13 do 17 . Chefstarter totiž pořádá další Jarní Foodie Market a tam přece se svým  pop-up bistrem Brunchies nemůžu chybět! 

Budou zase naše výborné oblíbené asijské buns, čajíky, cider a páj ze zeleného čaje...ale tentokrát  pro Vás navíc chystáme mega překvapení :) Aby to byl brunch se vším všudy, domluvili jsme jedinečnou spolupráci s barmanem z Black Angels Prague, který pro nás chystá na míru exkluzivní drinky! Zkoušeli jsme společně experimentovat abychom přišli s originálními chutěmi, které se úžasně doplňují s našimi buns :) Nechte se překvapit, bude to super!

A abych Vás navnadila ještě víc, řeknu Vám, že pár šťastlivců může vyhrát lístky!  Mrkněte na menu a do komentářů si zkuste tipnout, jaký alkohol bude hrát v našich signature drincích hlavní roli :) Správný tip dostane dva volňásky!
Doufám, že už se těšíte a pokud ještě stejně váháte, tady je pár fotek z našeho únorového Restaurant Day! 
Těším se na Vás v sobotu :)
T
 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. No já bych řekla, že víno :-) A k asijské kuchyni, co jsem četla, se nejlépe hodí bílý Riesling, sladší. Ale to zas takový odborník nejsem :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Luni, sice ses netrefila, ale jako díky za tip (který zkusíme zapracovat třeba příště;) se můžeš hlásit u vchodu do haly 36, budou tam na tvoje jméno dva volné vstupy! Těším se na viděnou :) Terka WineNtoast

    OdpovědětVymazat