Další velký novinky o The Original Brunchies!

9:14:00



Zdravím všechny své věrné čtenáře! :) Rozklikněte celý článek, čeká tam na Vás překvapení v podobě našeho nového videa! Je to trochu z jinýho soudku, než jste tady zvyklí, ale chtěla jsem se Vám touhle cestou omluvit za svou nižší aktivitu na blogu.

Bohužel se podle známého zákona schválnosti jako vždy děje všechno najednou. Takže se nám naše pop-up bistro The Original Brunchies trochu rozrostlo :) Stihli jsme se po Praze zúčastnit několika food akcí, a teď chystáme dokonce účast i na Street Food Festivalu Holešovice a příští týden náš další Restaurant Day. Největší pecka ale souvisí s tím videem nahoře...spustili jsme HIT HIT KAMPAŇ na koupi foodtrucku! :)

Kdyby se nám zadařilo vybrat 200 tisíc, máme jasný plán. Chceme s truckem objet 12 měst po celé republice a podívat se tak snad i za Vámi :) A protože jsme filmaři, tak by v neposlední řadě z naší cesty vznikl dokonce i dokument!



Máme pro Vás připravený fakt krásný odměny- drobnými pochoutkami počínaje, přes akce na které Vám můžeme navařit přímo my osobně, až po krásné ilustrace od našeho kamaráda Filipa, který nám vymyslel i krásné motivy do prezentace a velmi originální digital art od našeho grafika Vojtěcha, který Vám s radostí vytvoří vapor wave obraz z Vaší fotky :)



Prostě se podívejte na náš HITHIT a tam je všechno krásně podrobně napsaný a odměny vyjmenovaný...Máme prostě takovej nemalej sen o vaření pro všechny a budeme hrozně vděční, když nám ho pomůžete splnit! <3



A doufám, že se brzy uvidíme na Street Foodu nebo Restaurant Day!

T




You Might Also Like

0 komentářů