Přijďte na WineNtoastí Restaurant Day!

10:44:00

Protože jsem Vám minulým receptem možná některým udělala chutě, ale taky chápu, že ne každýmu se chce den dopředu několik hodin pomalu propíkat maso tak, aby bylo správně šťavnatý, plním slib a připojuju oficiální pozvánku do našeho pop- up bistra.

Abyste si nemysleli, všechny recepty pro Vás pečlivě kus po kusu testujeme (třeba kachna a různý formy a podoby kokosu jsou momentálně po půlce bytu, sledujte na Instagramu @winentoast) a že je fakt na co se těšit.
Koukněte taky na náš facebook event, kam budeme přidávat fotky z příprav a další aktuality!

Takže! Přijďte a nasajte behind the scenes tohohle blogu. Přihlaste se, že znáte WineNtoast a pomozte mi vystoupit z bloggerské anonymity. Popovídáme si, sdělíte mi co byste na blogu chtěli vidět nebo jak se Vám podle mých receptů co vařilo. Nebo klidně jen přijďte poznat mého nového skvělého fotografa a artdirectora... Moc rádi osobně uvidíme své čtenáře!  

A kdo o akci jako takové vůbec nic nevíte, vřele doporučuju, přečíst si tenhle krátkej milej článek o celé historii a myšlence Restaurant Day. Někdy stačí fajn idea a pár správnejch lidí...

Tak už se moc moc těšíme! Tuhle neděli u nás na pavlači :)
T

You Might Also Like

0 komentářů