Streetfood jam

9:59:00

Tohle je obsah česky
This is English content
 No hele, pojďme se přiznat, známe to všichni...sobotní večer byl super, ale najednou se vzbudíte a uvědomíte si, že je šedivá neděle, mírně po poledni. Fakt se Vám chce vařit? Mně teda tentokrát vážně ne.Zvolila jsem tedy afterparty variantu. Nažhavila jsem telefon, zavolala kamarádce a jelo se brunchovat na Street food jam! :) 


 Před klubem Cross se totiž celé léto každou druhou neděli konal  ne moc propagovaný, ale o to zábavnější mladší brácha Street food festivalu, Street food jam. 

 Nabídka jídel nebyla sice nijak závratná, (přece jen dvorek Crossu pojme jen určitý počet stánků), ale najdete tu tak zvanou odvšehotrochu, brunchů ráj. Burger, hot dog, pastrami sandwich, jihoamerické speciality, steaky, pizza nebo typická vietnamská jídla nebo korejské sushi...o výběr fakt není nouze. 

 Nám v pařátech nezapomněl přistát šťavnatý jelení burger z Kaiser Franz, ochutnávka od všeho v netradičním pojetí z Deli Viet, korejské sushi od holek z Dobře Naloženy a Albrecht Street Food Circus poutal pozornost naprosto všech svými designově vychytanými pizzami.



 Overall kocovina zažehnána, chutě zahnány a nechybělo fajn povídání s prodejci, na kterých je na první pohled vidět, že vaří s láskou k jídlu a pro radost :)

T


You Might Also Like

0 komentářů